Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van ondernemers

Als ondernemer loopt u vroeg of laat tegen juridische vraagstukken aan die teveel tijd kosten of simpelweg te ingewikkeld worden. Wij helpen u verder.

Werken aan oplossingen

Wij worden ingeschakeld in het midden: voorkomen dat een situatie verder escaleert en preventief werken om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Van contractbreuk tot intellectueel eigendom, van arbeidsrecht tot aansprakelijkheid. Bij ieder juridisch vraagstuk stellen we de juiste vragen en werken we naar een oplossing. Of u nu in de zorg, ICT, food, bouw, retail of welke sector dan ook werkt. We bepalen de strategie, analyseren de risico’s en handelen snel. Onze taak is om rotzooi te voorkomen, zodat u niet wakker hoeft te liggen.

Zach is als een Zwitsers zakmes: doordat we veelzijdig zijn kunnen we 80% van uw problemen oplossen. Voor die andere 20% zoeken we een specialist. En die houden we scherp: op de inhoud én de kosten.

Heeft u een juridische uitdaging?
Zo pakken wij dit aan:

1. Bel ons

Wij vragen door zodat we een goed beeld krijgen van de situatie.

2. Einddoel bepalen

We brengen in kaart wat uw gewenste resultaat is en wat de bedrijfsrisico’s zijn.

3. Strategie bepalen

Aan de hand van de stukken bepalen we wat we gaan doen en hoe.

4. Aan de slag

Wij zorgen dat het geregeld wordt, van A tot Z. En zijn altijd bereikbaar.

Tijdens onze verbouwing werd gedreigd met een bouwstop. Ik was dan ook behoorlijk onrustig toen ik Esther voor het eerst sprak. Ze kreeg me rustig, bedacht direct een plan de campagne en heeft er binnen 4 weken voor gezorgd dat we op een gulden middenweg uitkwamen én op tijd open konden gaan.
We konden altijd bellen – ik heb haar voor een spoedmeeting zelfs van de golfbaan af kunnen bellen – en ze hield steeds voor ogen wat onze wens en ons standpunt was. Esther is hard op de zaak en zacht op de persoon, en denkt mee in mogelijkheden in plaats van problemen. Twee dingen die voor mij als ondernemer erg belangrijk zijn.

- Anke, franchise-ondernemer Albert Heijn

Even sparren?

Heeft u vragen over een samenwerking, aankoop of contract? 
Of wilt u onze visie horen op uw aansprakelijkheid, een claim die is neergelegd of andere juridische uitdagingen? Laat het ons weten.

Neem contact op

Heeft u te maken met de Wkkgz?

Wacht dan niet tot het mis gaat en regel uw aansprakelijkheid en eventuele klachten of geschillen op een makkelijke en voordelige manier via KAG Collectief. Bij een branchevereniging of expert betaalt u – behoorlijk veel – extra wanneer er een klacht wordt gemeld, KAG Collectief vindt dit onnodig. Zij zorgen dat u op een eenvoudige manier voldoet aan de Wkkgz, door u persoonlijk te begeleiden, te adviseren en snel te handelen wanneer het nodig is.