Wij zijn uw juridische sparringpartner

Wij zijn niet als een standaard advocatenkantoor. Ons doel is om ondernemers als u te helpen hun droom te realiseren.
Het gaat ons niet om de zaken, het gaat om u.

Voor ondernemers, door ondernemers

Wij zijn zelf ondernemers en weten hoe belangrijk een goede balans tussen juridische zaken en de business is. Daarom zijn wij de juridische strateeg die naast u als ondernemer zit, de huisjurist die het voor u regelt en de advocaat die het oplost. We denken mee, kijken vooruit, vragen door en lossen op. Van strategische plannen tot operationele contracten en van mediation tot een rechtszaak. Zonder gedoe. Want daar houden we zelf ook niet van.

De meeste advocaten werken in dossiers, wij werken in relaties.

Wij doen het anders.

Niet:
Onnodige uren draaien
Standaardoplossingen
Moeilijk bereikbaar, geen tijd
Verdienen aan problemen
Vastlopen op gebrek aan kennis
Hooghartig en moeilijke taal
Een van de velen

Wel:
Zo snel mogelijk en efficiënt oplossen
Maatwerk en out of the box denken
Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden
Werken aan oplossingen
Doorverwijzen naar een specialist
Toegankelijk en normaal
Persoonlijke aandacht voor u en de zaak

Esther en Hielkje zijn echt heel goed in de kern van de zaak eruit halen. Ze kiezen de juiste tactiek in wat ze gaan doen en hoe ze dit willen oppakken, en kunnen dit goed verwoorden. Doordat ze steeds een stap vooruit denken zorgen ze ervoor dat ze niet direct al hun kruit verschieten, en is het gelukt om mijn zaak af te ronden zonder tussenkomst van rechters.
Wat ik zelf heel fijn vind, is dat ze me echt het gevoel gaven dat ik een persoon ben, niet een nummertje. Ze deden meer dan alleen het noodzakelijke en zijn – nog steeds – altijd te bereiken.

- Liesbeth, projectmanager Schiphol

Back-up, aansprakelijkheid en de Advocatenorde(verplichtingen)

Uw zaak is belangrijk. Daarom is er altijd een back-up aanwezig die ons vervangt of ondersteunt wanneer we door ziekte, vakantie of andere zaken niet in staat zijn om u verder te helpen. Onze collega-advocaat mr. Dick Feddes van TK advocaten notarissen  of  mr. Tjerk Binnema van Binnema Advocatuur verzorgen onze achtervang en is een van onze voorkeursspecialisten wanneer zaken buiten ons expertise liggen. Daarnaast is Zach verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, zoals de advocatenwet dit verplicht.

Esther Zachariasse  is als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, info@advocatenorde.nl, Monarch Tower, Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag. Als rechtsgebied heeft Esther in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied laten registreren:

  • Burgerlijk recht, algemene praktijk. Esther is een generalist, die juist vanuit deze rol heel nauwkeurig de behoefte van u als klant kan inschatten en kan verbinden met de benodigde specialist, indien deze nodig is.

De registratie in het rechtsgbiedenregister geeft Esther de verplichting  om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Maar de lat ligt bij Zach hoger,  ieder jaar worden er minimaal 20 punten behaald.

Zach maakt GEEN gebruik van een derdengeldenrekening en beschikt derhalve ook niet over een stichting beheer Derdengelden. Dit houdt in dat Zach geen gelden van derden voor klanten kan ontvangen of doorbetalen.